Resveratrol vörösbor kivonat, 90 kapszula

4.800 Ft

Lejárati dátum:2022. október
Szállítási súly:0,11 kg
Csomag mennyiség: 90 gróf
Méretek: 9,7 x 6,4 x 4,6 cm , 0,09 kg

4 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Leírás

 • Antioxidáns kiegészítő
 • Étrend-kiegészítő
 • Garantált minőségű laboratórium tesztelt

A vörösbor kivonatot úgy tervezték, hogy tartalmazzon néhány vörösborban található antioxidáns tápanyagot. Az olyan fontos komponensek, mint a resveratrol, a polifenolok és az ellagsav, valamint a C-vitamin, antioxidáns támogatást nyújtanak.

 • Szív-érrendszeri támogatás
 • Eltávolítja a szabad gyököket a testből
 • Vörösbor kivonattal
 • Nem tartalmaz GMO-t
 • Általános erősítő hatása van
 • Megfelelés a GMP minőségi szabványnak

  A resveratrol egy polifenol, amely természetes módon fordul elő a vörös szőlő héjában, egyes bogyókban és más növényekben. A legújabb kutatások kimutatták, hogy a resveratrol elősegítheti az egészséges szív- és érrendszeri működést. A resveratrol leginkább az a képessége, hogy lassítja a sejtek öregedését, és kiváltja az egészséges választ a biológiai stresszre.

A resveratrol antioxidáns hatású étrendkiegészítő, amely kiváló öregedésgátló, gyógyító és rák elleni étrend-kiegészítő. Az étrend-kiegészítő a test számára hasznos anyagokat tartalmaz. Tartalmaz vörösbor és zöld tea kivonatot, resveratrolot, szilícium-dioxidot, magnézium-sztearátot stb. A 21. századi resveratrol antioxidáns vörösbor kivonat nem gyógyszer, de egyedi gyógyító tulajdonságokkal rendelkezik.

Javasolt használat

Táplálékkiegészítőként a felnőttek egy (1) kapszulát vehetnek be étkezés közben, naponta kétszer vagy az egészségügyi szolgáltató utasításainak megfelelően. Ne lépje túl az ajánlott adagot. Az egyes eredmények eltérhetnek.

Egyéb hozzávalók

Zselatin, zabrost, rizskorpa, szilícium-dioxid, magnézium-szilikát, magnézium-sztearát, hidroxi-propil-metil-cellulóz.

Nincs hozzáadva édesítőszer, tartósítószer, szója, cukor, tej, laktóz, búza, élesztő, műanyagok vagy színezékek.

figyelmeztetések

Használat előtt konzultáljon egy egészségügyi szolgáltatóval, ha terhes, szoptat, gyógyszereket szed, egészségi állapota van, vagy orvosi eljárást tervez. Ha nemkívánatos reakciók lépnek fel, hagyja abba a kezelést.

Tartsa távol gyermekektől. Ne használja a terméket, ha a tömítés sérült. Tárolja szobahőmérsékleten.

Kiegészítő tények
Táblázatméret: 1 kapszula
Mennyiség adagonként: % Napi érték
C-vitamin (aszkorbinsav formájában) 60 mg 70%
Vörösbor komplex
vörösbor kivonat (Vitis vinifera) (szőlőbőr), C-vitamin (aszkorbinsav formájában), Citrus Bioflavonoidok (Citrus sinensis) (gyümölcs), Szőlőmag kivonat (Vitis vinifera) (mag) (Szabványosítva polifenolok tartalmazására), Piros Bormátrix (Vitis vinifera gyümölcs és Polygonum cuspidatum gyökér) (szabványosítva Trans-Resveratrol tartalmú), Gránátalma kivonat (Punica granatum) (gyümölcs) (Szabványosítva, hogy ellagsavat tartalmazzon).
200 mg **
** Napi érték nincs meghatározva