Máriatövis-kivonat, 1000 mg, 100 kapszula

3.100 Ft

4 készleten

Kategória:

Leírás

Nincs glutén, nem GMO, nem szója, nincs mesterséges szín, nincs mesterséges aroma, nincs mesterséges édesítő, nincs tartósítószer, nincs búza, nincs élesztő, nincs tej, nincs laktóz
Kiegészítő tények
Szolgáló méret: 1 gyorskioldó kapszula
Adagok tartályonként: 100 db

Érték

Máriatövis-kivonat (Silybum marianum) (mag) (250 mg / 4: 1 kivonatból) 1000 mg *
Egyéb összetevők: rizspor, zselatin kapszula, kalcium-szilikát, növényi magnézium-sztearát

Utasítás: Felnőtteknek vegyen be egy gyorskioldó kapszulát naponta 1-2-szer, lehetőleg étkezés közben.
FIGYELMEZTETÉS: Ha terhes, szoptat, gyógyszereket szed vagy bármilyen egészségi állapota van, használat előtt konzultáljon orvosával. Kerülje el ezt a terméket, ha allergiás a parlagfűre vagy a százszorszéphez hasonló virágokra. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. 18 évesnél fiatalabb személyeknek nem szánják. Ha a sapka alatti pecsét sérült vagy hiányzik, ne használja. Tartsa távol gyermekektől. Hűvös, száraz helyen tárolandó.
* A napi érték (DV) nincs meghatározva.

A máriatövis megakadályozza a májban termelődő, s a méregtelenítő folyamathoz nélkülözhetetlen aminosavszerű vegyület, a glutation kiürülését. Sőt bizonyos kísérletek igazolták, hogy nemcsak ben engedi a kiürülését, hanem 35%-kal képes megnövelni a glutation koncentrációját. A máriatövis ezenkívül antioxidáns hatású is, képes megvédeni a szervezetet a káros szabad gyököktől, ilyen jellegű tulajdonságai még a C- és E-vitaminét is meghaladják. A máriatövis regenerálja a májsejteket is, hatására az elöregedett, elhalt májsejtek helyett egészséges, új sejtek jönnek létre. Elősegíti a májbetegedések, többek között a vírusos májgyulladás (hepatitis) és a májzsugor (cirrózis) gyógyulását. Injekció formájában befecskendezve még életet is menthet a májelégtelenséghez vezető gombamérgezéseknél. A máriatövis az alkoholisták vagy az alkoholos májkárosodásból felépülők májának is nagy segítség lehet, ugyanis a máj által termelt glutationt a nagy mennyiségű alkohol mind felemészti.