L-tirozin 500 mg 120db (Doctor’s Best)

5.980 Ft

 

Az első elérhetőség dátuma: 2015. február
Szállítási súly: 0,14 kg
Csomag mennyiség: 120 darab
Méretek: 6,1 x 6,1 x 11,2 cm ,0,11 kg

4 készleten

Kategória:

Leírás

Leírás

  • Tudományalapú táplálkozás ™
  • Étrend-kiegészítő
  • Agyadók támogatása
  • Nem GMO és gluténmentes

A tirozin feltételesen esszenciális aminosav, amely a katekolamin-transzmitterek dopamin, epinefrin és norepinefrin előfutára. Ezek létfontosságú hírvivők az agy és a test egyéb ideghálózatai számára. A pajzsmirigynek tirozinra is szüksége van a létfontosságú tiroxin előállításához.

  • A dopamin, a noradrenalin és az adrenalin (adrenalin) ideghírvivőinek prekurzora
  • A pajzsmirigy pajzsmirigy-termelésének előfutára

Javasolt használat

Felnőttek: Naponta 1 kapszulát vegyen be az étkezések között, vagy annál többet, a táplálkozásról tájékoztatott orvos ajánlása szerint.

Egyéb hozzávalók

Módosított cellulóz (vegetáriánus kapszula).

Figyelmeztetések

Tárolja hűvös, száraz helyen.

Jogi nyilatkozat

Míg a forgalmazó arra törekszik, hogy biztosítsa a termékképek és információk pontosságát, előfordulhat, hogy a csomagoláson és / vagy az összetevőkön néhány gyártási változtatás frissítésre vár. Bár a termékeket alkalmanként alternatív csomagolással szállíthatják, a frissesség mindig garantált. Javasoljuk, hogy használat előtt olvassa el az összes termék címkéit, figyelmeztetéseit és utasításait, és ne támaszkodjon kizárólag a forgalmazób által nyújtott információkra.

Kiegészítő tények
Adagolási méret: 1 kapszula
Adagok konténerenként: 120 adag
Mennyiség adagonként % Napi érték
Tirozin (L-tirozin) 500 mg
† Napi érték nincs meghatározva.

 

Adagolás

A következő dózisokat tanulmányozták tudományos kutatás során:

FELNŐTTEK :

A memória és a gondolkodási képességek (kognitív funkció) szempontjából : A stresszes mentális feladat előtt egyszeri 100-300 mg / kg vagy 2 gramm tirozint adtak be.
Emlékezethez : 150-300 mg / kg tirozint használtak memóriafeladat előtt.
Örökletes rendellenesség esetén, amely növeli a fenilalanin szintjét a vérben (fenilketonuria vagy PKU) : Napi 4-6 gramm tirozint tartalmazó ételek és orvosi ételek ajánlottak. A PKU-ban szenvedő, terhes vagy szoptató nőknek naponta 6-7,6 gramm tirozint tartalmazó ételeket kell fogyasztaniuk. Az orvos meg fogja mérni a tirozin szintjét a vérben, hogy megbizonyosodjon arról, hogy azok nem lesznek túl magasak vagy túl alacsonyak. A legtöbb PKU-ban szenvedő ember számára nem ajánlott további külön kiegészítés ingyenes tirozinnal. A vérben a tirozin mennyiségében nagy eltéréseket okozhat. Ez nem kívánt mellékhatásokat okozhat.

Pajzsmirigy rendellenességek : A test tirozint használ a tiroxin, egy pajzsmirigyhormon előállítására. Az extra tirozin bevitele túlságosan megnövelheti a tiroxin szintjét. Ez súlyosbíthatja a pajzsmirigy-túlműködést és a Graves-betegséget. Ha pajzsmirigy-rendellenessége van, ne szedjen tirozin-kiegészítőket.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.