K2-vitamin 120 mikrogramm, 60 vega kapszula

6.140 Ft

Lejárati dátum: 2021. november
Szállítási súly:0,05 kg
Csomag mennyiség: 60 db
Méretek: 8,4 x 4,6 x 4,6 cm , 0,05 kg

4 készleten

Leírás

Leírás

Kaliforniai arany táplálkozás teljes spektrumú K2 vitamin
MK-7, MK-4, MK-6 és MK-9 keveréke
Menaquinone-7 és MenaQ7®
Támogatja a csont- és érrendszeri egészséget *
Vegetáriánusok és vegánok számára megfelelő
Tartalmazott: nem tartalmaz glutént, nem tartalmaz GMO-kat, nincs szója
Egy harmadik fél által auditált cGMP nyilvántartásba vett (tanúsított) eszközben készültek
A K-vitamin a zsírban oldódó esszenciális vitamin-vegyületek családjának általános kifejezése, amelyek fontos szerepet játszanak a csontokban és a szív-és érrendszeri egészségben. * A K2-vitamin olyan menakinonoknak nevezett vegyületek csoportját jelenti, amelyek a K-vitamin család részét képezik, és amelyek a legismertebbek az egészségüket elősegítő érték és a biohasznosulás szempontjából.

A Kaliforniai Arany Nutrition Teljes spektrumú K2-vitamin menakinonvegyületek keverékét tartalmazza: MK-7, MK-4, MK-6 és MK-9. Mindegyik MK-vegyületet fermentációs folyamatból állítják elő, amelynek során a végeredmény szójamentes. A MenaQ7®-t természetesen erjesztett csicseriborsó-proteinből nyerik, mely kutatások kimutatták, hogy tartós, bioaktív és biológiailag hozzáférhető.

iTined Ellenőrzött

Javasolt használat
Vegyen be naponta 1 vega kapszulát étkezés közben. A legjobb, ha egy képzett egészségügyi szakember utasítása szerint veszi.

Egyéb hozzávalók
Hidroxi-propil-metil-cellulóz (vegetáriánus kapszula), mikrokristályos cellulóz (növényi rost).

Ezt a terméket nem tejből, tojásból, halból, rákfélékből, kagylókból, dióféléből, földimogyoróból, búzából, szójaból vagy gluténből gyártják. Egy harmadik fél által auditált és regisztrált cGMP-kompatibilis létesítményben állítják elő, amely más termékeket is feldolgozhat, amelyek ezeket az allergéneket vagy összetevőket tartalmazzák.

figyelmeztetések
A gyermekektől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítők szedése előtt konzultáljon engedéllyel rendelkező orvossal, gyógyszerészekkel, naturopathmal vagy más képzett egészségügyi szakemberrel. Ha véralvadásgátló vagy vérlemezke-csökkentő gyógyszereket szed, vagy ha vérzési rendellenessége van, konzultáljon orvosával, mielőtt elkezdené ezt a terméket.

Lezárt az ön védelme érdekében. Ne használja, ha hiányzik vagy sérült a tömítés. Legjobban ellenőrzött szobahőmérsékleten, 20 ° C és 25 ° C

Kiegészítő tények
Táblázatméret: 1 vega kapszula
Szolgáltatás konténerenként: 60
Mennyiség adagonként %Napi érték
K2-vitamin (mint menokinon 7) 50 mcg 63%
K2-vitamin (mint MK-4) 50 mcg 63%
K2-vitamin (mint MK-7, MK-6 és MK-9 (MenaQ7) 20 mcg 25%
* A napi százalékos értékek 2000 kalóriatartalmú étrenden alapulnak.
* Napi érték nincs meghatározva