Ginkgo Biloba 120 mg (100 kapszula)

3.100 Ft

4 készleten

Leírás

Kiegészítő tények

Táblázat 1. kapszula
Mennyiség adagonként % Napi érték
Ginkgo Biloba kivonat 120 mg **
 (Ginkgo biloba) (levél) (Szabványosítva, hogy 24%                      Ginkgo Flavone glikozidokat tartalmaz, 24 mg)
Bacopa monnieri kivonat (levél) (szabványosítva, hogy összesen   20% A&B Bacoside-ot tartalmazzon) 40 mg
**Napi érték nincs meghatározva.

Útmutatás: Felnőtteknek vegyen be egy (1) kapszulát naponta, lehetőleg étkezés közben. A kapszulák kinyithatók és teaként elkészíthetők.

Egyéb összetevők: rizsliszt, zselatin. Kevesebb mint 2% -ot tartalmaz: szilícium-dioxid, növényi magnézium-sztearát.

FIGYELMEZTETÉS: Ha terhes, szoptat, gyógyszereket szed, orvosi vagy műtéti terveket tervez, vagy bármilyen orvosi állapota van, használat előtt konzultáljon orvosával. Hagyja el a kezelést, és konzultáljon orvosával, ha bármilyen mellékhatás jelentkezik. 18 év alatti személyek számára nem szánják. Gyermekektől elzárva tartandó. Tárolja szobahőmérsékleten. Ne használja, ha a sapka alatti pecsét törött vagy hiányzik.

Nincs mesterséges szín, íz vagy édesítőszer, nincs tartósítószer, nincs cukor, nincs tej, nincs laktóz, nincs szója, nincs glutén, nincs búza, nincs élesztő, nincs hal.

A ginkgo fa a világ legrégebbi élő fafaja, és az egyes fák élettartama 4000 év. A kínaiak már évszázadok óta beépítik ezeket az öreg fákat a hagyományos egészségügyi gyakorlat részeként.
A ginkgofák nagyon rajongói alakú levelei jósággal vannak feltöltve, amelyek antioxidánsokat tartalmaznak, amelyek segítenek a sejtkárosító szabad gyökök elleni küzdelemben. ** De a Ginkgo közül talán az a legjobban ismert, hogy támogatja az egészséges agyi működést. ** Segít támogatja a mentális összpontosítást, különösen azok számára, akiknek időnként enyhe fókuszproblémái vannak. **

Ezen túlmenően a Ginkgo elősegíti az egészséges vérkeringést és a véráramot. ** A Ginkgo nemcsak a végtagok keringésének fenntartásában segíti a vérkeringés perfúzióját az agyszövetben. **