GABA 500 mg 100 vega kapszula Now Foods

4.800 Ft

 • Lejárati dátum: 2025 December
 • Az első elérhetőség dátuma: 2007. május
 • Szállítási súly: 0,14 kg
 • Csomag mennyiség: 100 darab
 • Méretek: 11,2 x 6,4 x 6,4 cm , 0,12 kg

4 készleten

Kategóriák: ,

Leírás

Leírás

 • Neurotranszmitter támogatás
 • Gamma-amino-vajsav
 • B-6 vitaminnal
 • Nem GMO
 • Étrend-kiegészítő
 • Vegetáriánus – Vegán
 • Kóser
 • Aminosavak
 • Család 1968 óta tulajdonosa
 • GMP minőség biztosított

A GABA (gamma-amino-vajsav) egy nem fehérje aminosav, amely neurotranszmitterként működik az emberi agyban. A GABA természetesen a testben termelődik, és jelenléte a központi idegrendszeren belül elősegítheti a relaxációt és enyhítheti az idegi feszültséget.

Javasolt használat

Szükség szerint vegyen be 1 kapszulát naponta 2-3 alkalommal, lehetőleg éhgyomorra levével vagy vízzel.

Egyéb hozzávalók

Hipromellóz (cellulóz kapszula), rizsliszt, szilícium-dioxid és sztearinsav (növényi forrás). 

Nem búza, glutén, szója, kukorica, tej, tojás, hal, kagyló vagy dióféle összetevőkből készül. Olyan GMP létesítményben gyártják, amely más, ezeket az allergéneket tartalmazó összetevőket dolgoz fel.

Figyelmeztetések

Vigyázat: Csak felnőttek számára. Forduljon orvoshoz, ha terhes / szoptat, gyógyszert szed vagy egészségügyi állapota van. Tartsa távol gyermekektől.

Természetes színváltozás fordulhat elő ebben a termékben.

Felbontás után hűvös, száraz helyen tárolja

Jogi nyilatkozat

Míg a forgalmazó törekszik a termékképek és információk pontosságának biztosítására, a csomagolás és / vagy az összetevők gyártási változásai még frissítésre várhatnak webhelyünkön. Bár a termékeket alkalmanként alternatív csomagolással szállíthatják, a frissesség mindig garantált. Javasoljuk, hogy használat előtt olvassa el az összes termék címkéit, figyelmeztetéseit és utasításait, és ne támaszkodjon kizárólag a forgalmazó által nyújtott információkra.

Kiegészítő tények
Adagolási méret: 1 vega kapszula
Kiszolgálás konténerenként:
Mennyiség adagonként %Napi érték
B-6-vitamin (piridoxin-HCl-ből) 2 mg 118%
GABA (gamma-amino-vajsav) 500 mg
†Napi érték nincs meghatározva.

 

A GABA az agyban előállított vegyi anyag .

A GABA-t szájon át szedik a szorongás enyhítésére , a hangulat javítására, a premenstruációs szindróma ( PMS ) tüneteinek csökkentésére és a figyelemhiányos-hiperaktivitási rendellenesség ( ADHD ) kezelésére. Használják a sovány izomnövekedés elősegítésére, a zsírégetésre, a vérnyomás stabilizálására és a fájdalom enyhítésére is.

GABA mellett használják a nyelv növelésére értelme a jól-lét, enyhíti a sérülések javítása, a testmozgás a tolerancia, csökkenti a testzsírt és növeli a sovány testtömeg .

Hogyan működik ?

A GABA az agyi jelek (neurotranszmissziók) blokkolásával működik.

Felhasználás és hatékonyság

Egyes kutatások azt mutatják, hogy hatóanyagú gyógyszereket szedi GABA mellett más összetevőket is csökkentheti a vér nyomást az emberek nagy vérnyomást .
Mozgásszervi betegség. Egyes kutatások azt mutatják, hogy a GABA szedése lelassíthatja a mozgásbetegség kialakulását és csökkentheti az olyan tüneteket, mint a hidegrázás, a hideg verejtékezés és a sápadt bőr .
Nincs elegendő bizonyíték a
Agyi bénulás . Korai kutatások azt mutatják, hogy a GABA szedése javíthatja az agyi bénulásban szenvedő gyermekek mentális fejlődését, tanulását, szókincsét és fizikai működését.
A tüdő légutainak hosszú távú fertőzése ( hörghurut ). Korai kutatások azt mutatják, hogy a GABA és a hörghurut kezelésére alkalmazott gyógyszerekkel együtt megnöveli a tüneti epizódok közötti időt.
Cushing-kór. Korai kutatások szerint a GABA csökkenti a Cushing-kórt okozó hormon felszabadulását.
Görcsrohamok . Korai kutatások azt mutatják, hogy a GABA szedése a rohamok kezelésére használt gyógyszerekkel együtt egyesekben csökkenti a rohamok gyakoriságát, de nem előnyös azok számára, akiknek fényei vagy más vizuális okai vannak.
Huntington-kór. Korai kutatások azt mutatják, hogy a GABA önmagában vagy más kezelésekkel történő szedése nem javítja a Huntington-kóros emberek mozgását.
Az agy és a gerinc körüli szövet gyulladása ( agyhártyagyulladás ). Korai kutatások szerint a GABA szedése csökkenti a tünetek kialakulását a gyógyulás után, és megakadályozza más súlyos állapotok kialakulását.
Vegyi anyagoknak való kitettség okozta agyi rendellenesség. Korai kutatások azt mutatják, hogy a GABA szedése javítja a figyelmet, a memóriát és az érzelmi reakciókat azoknál a gyermekeknél, akiknek agyi rendellenessége a vegyi anyagoknak való kitettség miatt következik be.
Feszültség. Korai kutatások azt mutatják, hogy a GABA szedése csökkenti a stresszben szenvedők stresszét, feszültségét, szorongását , zavartságát és depresszióját .
A szorongás enyhítése.
Javuló hangulat.
A premenstruációs szindróma (PMS) enyhítése .
Figyelemhiány-hiperaktivitási rendellenesség ( ADHD ) kezelése.
A sovány izomnövekedés elősegítése.
Zsírégetés.
Stabilizáló vérnyomás.
A fájdalom enyhítése.
Más feltételek.
További bizonyítékokra van szükség a GABA hatékonyságának értékeléséhez ezekre a felhasználásokra.

A GABA VALÓSZÍNŰEN BIZTONSÁGOS, ha helyesen szájon át, rövid ideig, legfeljebb 12 hétig szedi.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.