Folyékony melatonin (természetes bogyó), 10 mg, 2 ml oz (59 ml) csepegtető palack

1.900 Ft

4 készleten

Kategória:

Leírás

Adagok tartályonként: 59

Melatonin                                                                           10 mg

Egyéb összetevők: Növényi glicerin, demineralizált víz, szerves répa gyökér (szín), xantángumi, természetes bogyós aromák, nátrium-glükonát, nátrium-benzoát (tartósítószer), kálium-szorbát
(Tartósítószer), citromsav.

Utasítás: Rázza fel jól használat előtt. Felnőtteknél vegyen be egy (1) cseppet (1 ml) 30 perccel lefekvés előtt, mivel a melatonin álmosságot okozhat. Emlékeztetőül, beszélje meg a kiegészítőket és gyógyszereket az egészségügyi szolgáltatóival.

FIGYELMEZTETÉS: Nem terhes vagy szoptató nők számára készült. Ha bármilyen gyógyszert szed vagy bármilyen egészségi állapota van, használat előtt konzultáljon orvosával. Ha bármilyen mellékhatás jelentkezik, azonnal hagyja abba a termék használatát, és forduljon orvosához. Ne vezessen gépjárművet, ne üzemeltessen gépeket és ne fogyasszon alkoholt a termék használatakor. A felhasználást két hónapra korlátozhatja, egy hét szünettel. 18 év alatti személyeknek nem szánják. Ha a külső tömítés sérült vagy hiányzik, ne használja. Tartsa távol gyermekektől. Hűvös, száraz helyen tárolandó.