BCAA, elágazó láncú aminosavak, 500 mg, 60 vegetáriánus sapka

3.840 Ft

Lejárati dátum: 2022. február
Szállítási súly: 0,06 kg
Csomag mennyiség: 60 db
Méretek: 9,4 x 5,1 x 5,1 cm , 0,05 kg

4 készleten

Kategória: Címkék: , , ,

Leírás

Leírás

  • Kaliforniai arany táplálkozás BCAA
  • Ajinomoto / AjiPure® forrásból származik
  • L-leucin, L-izoleucin, L-valin (2: 1: 1)
  • Fontos szerepet játszik a fehérje szintézisben *
  • Támogatja a karcsú izomtömeg növekedését és az izmok helyreállítását *
  • Tartalmazott: nem tartalmaz glutént, nem tartalmaz GMO-kat, nincs szója
  • Egy harmadik fél által auditált cGMP nyilvántartásba vett (tanúsított) eszközben készültek
  • 100% -os aranygarancia

A BCAA-k (elágazó láncú aminosavak) az L-leucinra, az L-izoleucinra és az L-valinra utalnak. Az “elágazó láncú” kifejezés ezen adott aminosavak molekuláris szerkezetére utal. A BCAA-kkal történő kiegészítés elősegítheti az izomfehérje szintézist, a sovány izomnövekedést, valamint elősegítheti az izmok helyreállítását és az izomfáradtság csökkentését. *

A kaliforniai Gold Nutrition BCAA- kat kizárólag az Ajinomoto-tól származik, és olyan AjiPure® aminosavakkal rendelkeznek, amelyeket szabadalmaztatott Ferment-A-Pure technológiájuk révén állítanak elő. Ezek gyógyszerészeti osztályúak, nem tartalmaznak állati eredetű termékeket (haj vagy toll), és vegetáriánusok és vegánok számára alkalmasak.

iTined Ellenőrzött

Javasolt használat

Vegyen be egy vega kapszulát napi egy vagy több alkalommal, éhgyomorra. A legjobb, ha egy képzett egészségügyi szakember utasítása szerint veszi.

Egyéb hozzávalók

Fő összetevők
L-leucin, L-izoleucin, L-valin (2: 1: 1)

Egyéb összetevők
Veggie kapszula (módosított cellulóz), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát (nem GMO növényi forrás), szilikagél.

Ezt a terméket nem tejből, tojásból, halból, rákfélékből, kagylókból, dióféléből, földimogyoróból, búzából, szójaból vagy gluténből gyártják. Készült egy harmadik fél által ellenőrzött és regisztrált cGMP-kompatibilis létesítményben, amely más termékeket is feldolgozhat, amelyek ezeket az allergéneket vagy összetevőket tartalmazzák.

figyelmeztetések

Tartsa távol gyermekektől. Terhes vagy szoptató nők, krónikus betegek, idős emberek, 18 év alatti egyének, vényköteles gyógyszereket szedők (pl. Vérhígítók), valamint az orvos által diagnosztizált betegségben szenvedő nőknek konzultálniuk kell orvosukkal, gyógyszerészével, naturopathával vagy más képzett egészségügyi szakember az étrend-kiegészítők szedése előtt.

Lezárt az ön védelme érdekében. Ne használja, ha hiányzik vagy sérült a tömítés. Legjobban ellenőrzött szobahőmérsékleten (CRT) 20ºC – 25ºC között tárolni. A nem megfelelő tárolási körülmények, például a közvetlen napfény hosszabb ideig tartó kitettsége, a magas hő és páratartalom idővel a termék romlását okozhatják.

Kiegészítő tények
Táblázatméret: 1 vega kapszula
Adagok tartályonként: 60
Mennyiség adagonként %Napi érték*
L-leucin 250 mg
L-izoleucin 125 mg
L-Valin 125 mg
†Napi érték nincs meghatározva.