Szállítási információ

Átvétel, szállítás, fizetés

A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja

Lehetőséget biztosítunk a csomag értékének (vételár és szállítási díj) előre történő kiegyenlítésére ).
banki utalás 

számlaszámra teljesítendő, a visszaigazoló e-mailben található rendelésszámot kérjük a közleményben feltüntetni.

A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számlát (garancia levelet) a csomag tartalmazza.

Házhozszállítás
Házhoz szállítás esetén Webáruházunk megrendeléseit a DPD futárszolgálat és fuvarszervező cég teljesíti. (A megrendelések házhoz szállítását csak Magyarország területén tudjuk vállalni.) A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni.

A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! A csomagok szállítási költsége ebben az esetben, függetlenül attól, hogy a megrendelés elért kedvezményes vagy ingyenes szállítási sávot 1800 Ft, melyet a csomag telephelyünkre történő visszaérkezését követően, ügyfélszolgálatunk jelzését követően és egyeztetve, átutalással vagy online bankkártyás fizetéssel rendezhet.

Az esetleges későbbi félreértések elkerülése végett a futárszolgálatnak történő átadást megelőzően a csomagok tartalmát fényképezőgéppel rögzítjük.

Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a csomagon észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és tételesen vegye át az árut. Kérjük, hogy a termékek sértetlenségét, mennyiségét is ellenőrizze a helyszínen, mivel hiányosság, sérülés esetén azt jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!


Személyes átvétel csak telefon egyeztetés során : 20/473-1507
cím: Bp., 1035 Raktár u.39-41. 1 ép. 2 lh.


INGYENES kiszállítás
Rendeljen legalább 20 000,-Ft értékben !